Sportul?
  • Intretinere si refacere sportiva
  • Sporturi de contact
  • Sporturi de echipa
  • Sporturi de iarna
  • Sporturi individuale
  • Sporturi nautice
Orașul?

Despre voi

DESPRE VOI
ProCoach.ro este prima platformă online din România destinată în totalitate fenomenului sportiv. Obiectivul platformei este de a crea o legătură directă, transparentă și eficientă între pasionații de sport și antrenorii, fizioterapeuții sau nutriționiștii din toată țara.

Cauți elevi? Fă-ți un cont și postează! Cauți un coach? Selectează-ți sportul, locația și alege! Fie că ești instructor/antrenor de sport și vrei să îți împarți cunoștințele cu alte persoane sau ești pasionat de un sport în care vrei să te perfecționezi, ProCoach.ro îți oferă oportunitatea de a interacționa într-un mod direct și transparent cu potențialii tăi clienți sau viitori antrenori.

PENTRU COACH
Indiferent că ești la început și îți cauți clienți sau ești un antrenor cu experiență, ProCoach.ro te poate ajuta să îți creezi sau dezvolți familia sportivă după cum dorești.

Noi le punem la dipozitie potențialilor tăi clienți o bază de date, o singură platformă pentru toate sporturile și toate orașele. Pe platformă, cel mai mult contează relația dintre coach și sportiv. Te diferențiezi prin modul în care lucrezi și interacționezi cu clienții tăi. Cu cât ai un profil mai bun (poze de calitate, descriere relevantă și review-uri pozitive), cu atât îți sporesti șansele de a atrage clienți mai mulți și mai serioși.

De ce să îți faci cont pe ProCoach.ro? Datorită echipei de IT care se află în spatele website-ului, noi îți garantăm vizibilitate maximă și o interacțiune sigură și directă cu clienții tăi. Ai șansa să faci parte din prima platformă online din România destinată în totalitate fenomenului sportiv și din comunitatea acesteia, pe care noi o vom dezvolta sub forma unui club exclusiv de antrenori.
Pentru rezultatele cele mai bune vizionează Profilul Ideal ProCoach!

PENTRU PASIONAȚI
Eficiență este cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce ProCoach.ro poate să facă pentru tine. Suntem în anul 2017 și totul este sistematizat, mai puțin sportul. Începând de acum îți poți căuta un coach adăugând doar locația și sportul pe care dorești să îl practici, iar în doar câteva secunde noi îți vom prezenta numeroase opțiuni pentru tine, familia sau prietenii tăi. În plus, spre deosebire de recomandările prietenilor, noi îți garantăm că toți antrenorii, fizioterapeuții și nutriționiștii înscriși pe platforma ProCoach.ro sunt profesioniști certificați!